Zima se najlakše podnosi na Maldivima!

Vjerojatno ste već uključili grijanje, barem se dva-tri puta potužili na to da mrak prerano pada, a ljeto prekratko traje i raspravljali o idealnoj duljini zimske jakne. Početak zime je najteži, kad nam se čini da su pred nama mjeseci smrznutih stopala i dvadeset slojeva odjeće. No za korisnike usluga e-bankarstva pripremili smo nagradnu igru koja može posve preobraziti izgled zime.

U prosincu se prosječna temperatura u Zagrebu možda penje tek 1 stupanj iznad ništice, ali na Maldivima je ugodnih 27 stupnjeva – a upravo onamo ide osvajač glavne nagrade u Erste nagradnoj igri! Osim sedmodnevnog boravka za dvoje na blistavo bijelom pijesku tropskog raja, tu je i džeparac na potrošačkoj kartici u iznosu od 8000 kuna.

Iz topline svoga doma, udobnosti kafića ili s bilo kojeg mjesta koje vama odgovara koristite se uslugama internetskog bankarstva (NetBanking) odnosno mobilnog bankarstva (mBanking) ili mobitelom izvršite transakciju preko usluge Erste Wallet do 30. listopada i već sudjelujete u izvlačenju!

Ako vas glavna nagrada ipak zaobiđe ili baš želite prosinac provesti na snijegu, a ne pod uzavrelim tropskim suncem i pogledom na beskrajno plavetnilo, možda vas utješe utješne nagrade: 10.000 kuna na potrošačkoj kartici MasterCard  i crni iPhone 7 s 32 GB memorije.

Podsjećamo da se svakom dodatnom transakcijom povećavaju šanse za osvajanje nagrade. Stoga, koristite se uslugama Erste e-bankarstva i – ne zaboravite kremu za sunčanje. Mogla bi vam ubrzo zatrebati!