Zadovoljan gost uvijek se vraća.

Izgradnja bazena ili uređenje teniskog terena, kupnja brodice za dnevne izlete ili proširenje i adaptacija postojećih ugostiteljskih objekata… samo su neke od ideja koje se mogu realizirati turističkim kreditom Erste banke. Omogućuju vam da sezonu dočekate spremni te da svoju turističku ponudu učinite nezaboravnom. Krediti se odobravaju osobama koje se bave turizmom, a pružaju različite mogućnosti, kojima se mogu ispuniti želje svakog, pa i najzahtjevnijeg gosta.

Erste_1200x627_FB (2)

Ovisno o potrebama, možete izabrati kredit uz ili bez hipoteke. Ako vam je potreban iznos kredita do 30.000 eura u kunskoj protuvrijednosti, možete izabrati kredit bez hipoteke uz rok otplate do 10 godina. A želite li promjenljivu kamatnu stopu od 6,24% ili fiksnu od 6,80% – odabir je na vama.  Za obradu kredita naplaćuje se naknada u visini 1% iznosa, a maksimalno 600,00 kuna. No, ako vam je potreban veći iznos kredita, do 500.000 eura, možete odabrati Erste turistički kredit uz hipoteku, uz rok otplate do 15 godina i promjenljivu kamatnu stopu od 6,24%. Naknada za obradu kredita iznosi 1%, a maksimalno 1.200 kuna.

Dobro je znati…

Koriste li se turistički krediti za izgradnju, dogradnju, adaptaciju i opremanje objekata kategoriziranih s četiri ili pet zvjezdica, tada se kamatna stopa umanjuje za 0,2 postotna boda. Osim toga, kako bismo olakšali pripreme za nadolazeću sezonu, povećali smo iznos kredita koji je moguće realizirati u gotovini bez dokumentiranja namjene.

Dočekajte goste spremni uz Erste turističke kredite jer zadovoljan gost uvijek se vraća.