Uživajte u Dubrovačkim ljetnim igrama uz popuste koje vam osiguravaju Maestro® i Mastercard®

Već se gotovo sedam desetljeća Dubrovnik tijekom srpnja i kolovoza pretvara u veliku svjetsku pozornicu kulture i umjetnosti. I tijekom ovogodišnjeg, 68. izdanja igara očekuju nas brojni dramski, glazbeni i plesni programi koje će izvoditi preko dvije tisuće umjetnika iz cijeloga svijeta na dvadesetak ambijentalnih gradskih lokacija.

 

Kao sponzor Dubrovačkih ljetnih igara priključio se i Mastercard, a zahvaljujući tome korisnici kartica Maestro i Mastercard uživaju u dodatnim pogodnostima. Prilikom online kupnje ulaznica na ulaznice.hr, kao i na prodajnim uredima u Dubrovniku, ostvaruju popust od 10% cijelo vrijeme trajanja igara. Isto tako, odluče li ponijeti suvenir u iznosu iznad 500 kuna, dobivaju voucher u visini od 30% popusta na službene suvenire festivala.

 

 

Mastercard je ujedno i pokrovitelj jednog od najatraktivnijeg glazbenog programa ovogodišnjeg izdanja Igara – koncerta hvaljene britanske pjevačice Zare McFarlane 24. kolovoza, čija je nagrađivana glazba profinjena kombinacija jazza i soula.

 

Više o prodajnim akcijama možete pronaći na poveznicama:

 

ULAZNICE:

https://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=4&lang=HRV

https://www.ulaznice.hr/web/ctl_evt.jsp?act=priredbe&p=t&t=4&lang=ENG

 

SUVENIRI:

https://www.ulaznice.hr/shop/home.jsp?t=48&eid=6471&lang=HRV

https://www.ulaznice.hr/shop/home.jsp?t=48&eid=6471&lang=ENG