Uživajte u Dinersovoj Gastro avanturi

U suradnji sa skoro četrdeset odabranih restorana Zagreba i okolice, korisnici Diners Club kartica mogu uživati u jelima hrvatske autohtone ili internacionalne kuhinje. Riječ je o ponajboljim hrvatskim nacionalnim ili regionalnim restoranima koji nude tipičnu zagrebačku, zagorsku, dalmatinsku ili istarsku kuhinju.

gastroDinersova Gastro avantura omogućuje uživanje i u tipičnoj bosanskoj kuhinji kao i u jelima zagrebačkih pivnica, a ponuda obuhvaća i internacionalne te crossover i fusion kuhinje. Pored restorana koji nude tipično mesne ili riblje menije, tu su i klasične pizzerije te vegetarijanski restorani.

U razdoblju do konca godine (31.12.2015.) za plaćanja Diners Club karticom ostvaruje se popust za konzumaciju hrane i pića u visini 10%. Popis svih restorana Dinersove Gastro avanture dostupan je na web stranici dinersposebnozavas.hr.

Ako još niste član Diners Cluba, do 31. 12. 2015. zatražite Diners Club Standardnu karticu, po promotivnim uvjetima – bez plaćanja upisnine i članarine za prvu godinu članstva.

Ovdje možete prelistati brošuru s restoranima iz ponude. Što reći nego – Dobar tek.