Uz Erste Maestro® u rock’n’roll osvajanje Londona

Martina Babić od početka je prošle godine klijentica Erste banke i odonda se ne razdvaja od svoje kartice Erste Maestro, koja joj služi za svakodnevna plaćanja u zemlji i inozemstvu. Međutim, Martina nije ni slutila da će joj krajem godine njezina kartica dati  priliku za vrhunski rock’n’roll provod, i to u odabranom društvu po vlastitom izboru.

Martina je sudjelovala u našoj sad već tradicionalnoj nagradnoj igri i osvojila glavnu nagradu – put s društvom na luksuzni vikend u London, upotpunjen odsjedanjem u dizajnerskom hotelu, provodom u VIP noćnom klubu i privatnim rock’n’roll obilaskom grada.

london-eye-945497_1920

Martinu, brata i njegovu djevojku oduševila je londonska bogata glazbena povijest, a obišli su i kuću u kojoj je živjela Amy Winehouse. Uslijedilo je koncertno iznenađenje u O2 Areni – nastup ponovno ujedinjene kultne britanske grupe The Libertines, na čelu s kontroverznim Peteom Dohertyjem.

Uz toliko događanja, trebalo se i okrijepiti u britanskom stilu. Za to je bila zadužena fantastična kulinarska ponuda restorana Fifteen u vlasništvu Jamieja Olivera, koja će našoj pobjednici i njezinu društvu još dugo ostati u sjećanju. Kažu da je jedina riječ koja to opisuje – savršeno.

Nakon ovako dojmljiva vikenda naša rock’n’roll zvijezda jedva čeka nove nagradne igre i nove prilike za skupljanje neprocjenjivih iskustava. Mi kažemo – želje naših klijenata nama su zapovijed J. Nove prilike za nagrađivanje vjernih klijenata već su u planu!