Udružimo ruke i šape za bolje sutra!

Svim mališanima su posebno lijepi i važni ulica na kojoj su odrasli, igralište na kojem su prvi put zaigrali školice ili razred u kojem su naučili vrijednost prijateljstva. No to ne znači da već od najranijih dana ne prepoznaju što bi se i kako moglo unaprijediti da njihova okolina ili cijeli svijet ne budu još bolji i kvalitetniji – za sve.

Toga je svjestan i Medo Štedo pa poziva mališane da se udruže s prijateljima s igrališta,  iz ulice ili razreda i do 1. Listopada 2017. na adresu Medinog brloga, Varšavska 3, 10000 Zagreb pošalju crtež i pisani prijedlog dobrog djela kojim bi uljepšali život u kvartu, školi ili svijetu.

Možda požele pokrenuti akciju za izgradnju skate platforme ili prikupiti alata za kvartovski servis bicikala … Organizirati piknik u parku za cijelo susjedstvo da bi se i mladi i stari mogli družiti… Pokrenuti sportsko natjecanje ili popraviti nogometno igralište da bi sva djeca biti aktivna… Ili usrećiti novim igračkama one koji ih nemaju!

Medo Štedo će ove godine na svoj rođendan, 31. listopada, umjesto primanja darova – darivati. Među pristiglim crtežima odabrat će jedan kojem će uručiti donaciju i na taj način pomoći da se predložena lijepa, vrijedna i korisna svrha i realizira. Jer najveći je dar kad možemo razveseliti druge!

Više informacija pronađite na www.medostedo.hr.