U zagrebačkoj Areni održan InDizajn

Poznata je stvar da se Andriji živo fućka što drugi misle o njegovu životnom stilu. Naime, on je uz Erste stambeni kredit kod sebe doma i nema nikakvu namjeru išta po tom pitanju promijeniti. I nadalje spava na krevetu od sira, a sviranje klavira prepušta tapiru. Andrija je dopustio da se u njegov dom zaviri, i to na ovogodišnjem inDizajnu, održanom od 14. do 17. rujna u zagrebačkoj Areni.

Posrijedi je specijalizirani sajam koji je okupio više od 70 izlagača, proizvođača i trgovaca opremom interijera, renomiranih stručnjaka i arhitekata. Organizirala ga je, drugu godinu zaredom, poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec, u suradnji s RTL Televizijom.

Više od 20.000 posjetitelja moglo je tijekom četiri sajamska dana naći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije, zanimljive detalje, a tu su bili i posebni festivalski popusti. Kao jedina banka na festivalu, Erste banka predstavila je svoju ponudu proizvoda (stambeni i gotovinski kredit, Maestro® Plus, kartica Diners Club).

Banka je pripremila i posebnu pogodnost – oslobođenje od naknade za obradu kredita (stambeni/adaptacijski ili gotovinski), koju klijenti mogu ostvariti posebnim festivalskim vaučerom. Da InDizajn bude mjesto okupljanja cijele obitelji, pobrinuo se Medo Štedo, koji je u svom kutku djecu poticao da nacrtaju ili dizajniraju Medin brlog te da svoj crtež odnesu u Brlog Mede Štede, Varšavska 3, Zagreb, gdje ih je zauzvrat čekao dar iznenađenja. Radovi malih dizajnera bit će izloženi u Medinoj galeriji na Facebook stranici Banke.