Tri nagrade za Erste banku na „Danima komunikacija 2014.“

Drugo izdanje nacionalnog festivala oglašavanja „Dani komunikacija“ održano je u Rovinju od 15. do 18. svibnja te okupilo više od tisuću stručnjaka iz marketinške industrije, koji su slušali vrhunske predavače, pohađali praktične radionice i dodijelili nagrade Ideja X, Mixx i Effie najzaslužnijim nacionalnim marketinškim ostvarenjima u posljednjoj godini.

Nakon prošlogodišnjeg osvajanja nagrade Ideja X u kategoriji financijskih i osiguravajućih usluga za kampanju „Misija: Iseljenje“ te nagrade MIXX za najučinkovitiju digitalnu kampanju u kategoriji „Direct Response & Lead Generation“ Erste banka i ove je godine potvrdila status marketinškog predvodnika te se s festivala vratila bogatija za tri nagrade. U suradnji s agencijom Grey Worldwide Zagreb osvojila je nagradu „Ideja X“ u kategoriji financijskih i osiguravajućih usluga za kampanju za gotovinske kredite „Do sutra“.
http://bit.ly/1hDz8Sy

U sklopu MIXX natjecanja, kojim se dodjeljuju nagrade najboljim digitalnim kampanjama, Erste banka osvojila je ove godine dvije nagrade. U kategoriji „Brand Awareness“ (svijest o brendu), u suradnji s agencijama MediaCom, iZone i Infinum, za kampanju za Erste pametnu karticu tekućeg računa te nagradu u kategoriji „Mobile“ za Erste Redomat (u suradnji s agencijom Infinum), na koju smo posebno ponosni. Erste Redomat mobilna je aplikacija za pametne telefone koja je stajanje u redu poslala u prošlost i mijenja stav prema odlasku u poslovnicu. Preko aplikacije klijenti mogu odabrati željenu poslovnicu i povući listić, a aplikacija „čeka“ umjesto njih i šalje obavijest kad su treći, šesti ili deveti na redu. Taman da se zapute na vrijeme! Pozitivnim reakcijama klijenata sad se pridružila i potvrda struke, koja je prepoznala uspjelu inovativnost, brzinu i jednostavnost uporabe aplikacije, što su bili ciljevi kojima smo se vodili prilikom razvoja.
Same po sebi nagrade možda tek znače da morate postaviti veću policu, no ono što predstavljaju izuzetno nam je važno. Govore nam da kontinuiranim radom na što boljim, naprednijim i kvalitetnijim proizvodima i uslugama zaista pružamo konkretnu dodanu vrijednost klijentima te nas potiču da se još više trudimo i ubuduće.
http://bit.ly/1p2gqpU
http://bit.ly/1hk9t10

Mali pojmovnik:
„Ideja X“ nacionalno je kreativno natjecanje koje nagrađuje najoriginalnije ideje koje su jedinstvene i pomiču granice, neovisno o vrsti medija.
„MIXX“ natjecanje nagrađuje najbolje digitalne kampanje, a kriteriji prema kojima profesionalci iz svih segmenata digitalne industrije ocjenjuju kampanje uključuju kreativnost, strategiju, izvedbu i korištenje medija te postignute rezultate.

idejax