SURADNJA S HRVATSKOM KOMOROM DENTALNE MEDICINE

dentex_nl (malo manja)U suradnji s Hrvatskom komorom dentalne medicine (HKDM), Erste banka vlasnicima stomatoloških ordinacija i poliklinika nastoji omogućiti praćenje suvremenih trendova struke, kao i pojednostaviti svakodnevno poslovanje. Naime, doktori dentalne medicine imaju stalnu potrebu za ulaganjem u novu opremu, koja ne predstavlja samo nadogradnju postojeće, već im omogućuje i pružanje sasvim novih oblika liječenja. Pored toga, sve su veći zahtjevi i samih pacijenta kojima nastoje udovoljiti. Znatna su ulaganja i u profesionalna usavršavanja, zbog čega banka redovito sponzorira stručne kongrese i seminare u organizaciji Komore.

Ponuda Erste banke za članove Hrvatske komore dentalne medicine

Kako bi se specifične potrebe doktora dentalne medicine mogle ispuniti, Erste banka je za njih osmislila i razvila posebne proizvode i usluge. Primjerice, kako bi iz prve ruke saznala njihove potrebe, redovito sudjeluje na događanjima kao što je međunarodni sajam dentalne medicine – Dentex na Zagrebačkom velesajmu. Pored toga, banka veliku pažnju posvećuje individualnom pristupu. Stoga se u svakoj od 134 poslovnica stomatolozi mogu obratiti specijaliziranoj osobi koja im može pomoći profesionalnim savjetom, čime štede vrijeme i jednostavnije komuniciraju s bankom.

Paket pogodnosti odnosi se i na povoljnije uvjete poslovanja, kao što su transakcijsko i elektroničko bankarstvo, kratkoročno i dugoročno financiranje te pogodnosti koje im osiguravaju članice Erste grupe, Erste Card Club sa svojom ponudom privatnih i poslovnih kartica te S-Leasing. Primjerice, odluče li uložiti u opremanje i modernizaciju ordinacije, odnosno u sva ostala sredstva za obavljanje djelatnosti, banka im investicijski kredit odobrava uz 50 posto nižu naknadu za obradu kredita.

Tu je i usluga vođenja tekućeg računa, bez naknade tijekom prvih 6 mjeseci od otvaranja. Tekući račun osigurava cijeli niz usluga, od mogućnosti ugovaranja okvirnog kredita po tekućem računu, plaćanja roba i usluga na prodajnim mjestima, korištenja trajnih naloga i čekova, kupnje na internetu itd.

Isto tako, banka omogućuje niže naknade po transakcijama preko usluge internetskog bankarstva Erste NetBanking, pri čemu im je korištenje usluge prvih šest mjeseci besplatno.