„Slikaj i plati“ – od sada možete skenirati i bar kodove na uplatnicama

slikajPlatiSlikaj i plati“ mBanking aplikacijom, od sada je moguće i  skeniranje bar kodova na uplatnicama, uz dodatak skeniranja i same uplatnice ili njenog odreska. Ovime je prilikom plaćanja računa omogućen automatski unos podataka – bez obzira postoji li bar kod ili ne. Zasada je ova nova funkcionalnost dostupna za iPhone 5 uređaje.

Novost je i to, da je od sada moguće uključivanje svjetla radi boljeg osvjetljenja uplatnice, a unaprijeđeni su i sustavi obavještavanja korisnika nakon skeniranja i rukovanja „Slikaj i plati“ aplikacijom.

Sama aplikacija bogata je funkcionalnostima koji je čine vrlo bliskom internetskom bankarstvu. Važno je napomenuti da korisnici aplikaciju mogu urediti u skladu s vlastitim potrebama, promijeniti raspored modula te po potrebi isključiti ili uključiti.

Podsjetimo!

Aplikacija „Slikaj i plati“ korisnicima iPhone i Android smartphone uređaja omogućuje da svoje račune plate jednostavnim fotografiranjem uplatnice te potvrdom. Putem naprednog polja za prepoznavanje ispunjenih polja na desnoj strani uplatnice, aplikacija umjesto korisnika ispunjava elektronički nalog. Tako umjesto ručnog prepisivanja svih podataka s uplatnice, smartphone uređaj to radi za korisnika umjesto njega.

Pored usluge plaćanja, korisnici mogu vidjeti grafički prikaz priljeva i odljeva sredstava na račun, personalizirati glavni ekran premještanjem ikona prema vlastitim željama, a mogu i svakom svom računu promijeniti naziv kao i dodijeliti mu bilo koju, njima asocijativnu fotografiju. Preko nove aplikacije moguće je obavljati sve ostale „klasične“ mBanking usluge poput pregleda svih svojih računa, kreditnih kartica, udjela u fondovima, pregleda prometnih stavaka, pregleda plaćanja…

Da je riječ o uistinu popularnoj aplikaciji potvrđuje podatak da je za plaćanje svojih mjesečnih računa koristi više od 29 tisuća korisnika. Saznajte više!