Redizajnirane stranice ECC On-line usluga

DinersProfile_3

Od sada stranice ECC on-line usluga imaju nov, osvježen izgled koji je u cijelosti vizualno prilagođen web stranicama Erste Card Cluba i Diners Cluba. Uz moderniji izgled, nove stranice nude i uočljiviji pregled funkcionalnosti, a koje su korisnicima i do sada bile dostupne, poput pregleda potrošnje po karticama, aktivacije primanja mjesečnog e-računa i njegovog plaćanja korištenjem usluge internetskog bankarstva.

Podsjetimo, putem on-line moguće je pristupiti i Diners Profileu – aplikaciji namijenjenoj za praćenje i kontrolu potrošnje po Diners kartici.

Možda će vas zanimati da je do kraja prosinca 2013. na ECC on-line usluge bilo registrirano skoro 82.000 korisnika, što predstavlja rast od 8% u odnosu na isto razdoblje 2012. Isto tako, znatno je povećan i broj korisnika Diners ProFilea kojeg je do kraja prošle godine aktiviralo skoro 65.000 korisnika, čime je njihov broj narastao za 20% u odnosu na kraj 2012. godine. Aplikaciju redovito koristi nešto više od 52,500 korisnika, a što je za 13% više nego godinu ranije. Putem ECC on-line usluga moguće je i primanje mjesečnog e-računa, a što je do kraja prošle godine aktiviralo skoro 23.000 korisnika.   

Registracija na ECC on-line i korištenje njegovih usluga je besplatno, a mogu ga koristiti svi korisnici Diners Club, Visa i MasterCard kartica.