Priča zaboravljenog novčanika

Sve je počelo zaboravljenim novčanikom. Pretraživanje džepova, nelagoda i isprike te poziv supruzi da dojuri u restoran i podmiri račun potaknule su Franka McNamaru 1949. da dođe na ideju o prvoj kreditnoj kartici, koja je redefinirala koncept osobnih financija i omogućila odgodu plaćanja. Klub onih koji večeraju (Diners’ Club) omogućavao je malobrojnim članovima plaćanje tada kartonskom karticom u 28 njujorških restorana i dva hotela.

Danas kartice Diners Cluba milijune članova diljem svijeta prate u putešestvijama po planetu i užitku svakodnevice, u pronalasku mirisa iz djetinjstva i egzotičnim okusima nepoznatih odredišta. Iako je karton odavno zamijenila prepoznatljiva plastika, a broj prihvatnih prodajnih mjesta prešao 30 milijuna, suština 65-godišnje tradicije ostaje nepromijenjena.  Vrijednost pripadanja Diners Clubu temelji se na stvaranju stvarnih pogodnosti i nemjerljivom bogatstvu iskustva koje pritom stječemo.

Pridružite se i vi klubu zaboravljenog novčanika. Zatražite karticu Diners Cluba do kraja godine bez upisnine i članarine u prvoj godini članstva. Odsad sanjajmo, lutajmo i istražujmo zajedno.