Plaćanje Diners Club karticom do 36 rata bez kamata i naknada

Spremno ste dočekali nogometnu groznicu, majice su spremne, navijački rekviziti na broju, rođaci, prijatelji i susjedi okupljeni? Super. Iako spremni, sjetili ste se da nešto ipak fali. Ne gubite vrijeme, nego spremno nadopunite popis. Iako u shopping krećete u zadnji tren, ne mora značiti da ne možete kupovati sa strašću, ali pametno i to bez kamata i naknada do čak 36 rata.

I do sada je plaćanje Diners karticom bilo praktično. Osim što je njome moguće jednokratno plaćanje svakodnevnih troškova, omogućuje i plaćanje na rate i to bez kamata i naknada. I dok se na ovaj način dosad moglo plaćati do 24 rata, sad je to moguće do 36 rata. Pogodnost je osigurana na prodajnim mjestima na kojima su i inače uobičajeni viši iznosi kupnje, bilo da želite građevinski materijal ili namještajem preurediti svoj dom, nabaviti vrhunsku digitalnu opremu, opremiti svoj automobil ili voditi brigu o zdravlju.

Zašto je plaćanje do 36 rata pogodno? Jer osim iznosa kupnje ne plaćate dodatne naknade i kamate. Stoga jednostavno možete izračunati iznos svoje mjesečne rate – ukupan iznos kupnje podijelite brojem mjeseci na koje ste odlučili otplaćivati svoju kupnju. Dobro je znati da otplata ne mora biti isključivo na 36 mjeseci. Naime, to je samo najdulji rok otplate, a vi sami možete odabrati i kraće razdoblje.

Svoje prodajno mjesto potražite www.erstecardclub.hr