Plaćajte Diners Club karticom preko PayPala!

PayPal_Diners_slika

Putujete li, možda će vas zanimati da od sada Diners karticom možete plaćati na 19,3 milijuna prodajnih mjesta te podizati gotovinu na više do 900 tisuća bankomata. Preferirate li plaćanje na internetu, potražite web prodajno mjesto s oznakom Discovera jer kad na internetu pronađete informaciju da je moguće plaćanje ovim karticama, znajte da to znači i prihvat Dinersa. Discover, vlasnik Diners Cluba International, uspješno širi prihvat svojih kartica i na internetu. To znači da Diners Club karticama možete plaćati i putem Pay Pala.

Što je PayPal?

PayPal je vrlo popularan servis elektroničkog plaćanja koji omogućuje sigurno i jednostavno online plaćanje. Ukratko, PayPal je vodeća “internetska banka”. Svoj online račun možete otvoriti besplatno, a preko tog računa možete kupovati online, prebacivati novac, ali i primati novac preko interneta. Dovoljno je za ovaj servis registrirati svoju Diners Club karticu. Podaci o kartici ostaju tajni i dostupni samo Vama jer se kod svake kupnje iznova prijavljujete lozinkom za korištenje PayPala.

Korisnik mora otvoriti osobni račun na koji može direktno uplaćivati novac sa svog bankovnog računa ili kreditne kartice. Ovaj online servis prima uplate u 17 stranih valuta, uključujući kune. Putem web portala PayPal korisnik može prebacivati taj novac na račune drugih korisnika PayPala, plaćati u brojnim stranim web trgovinama i kupovati na eBay aukcijama. Te usluge su besplatne, a PayPal prihoduje od provizija koje naplaćuje trgovcima.

Jedna je od najvećih prednosti PayPala što korisnik prilikom plaćanja u web trgovini ne ostavlja broj svoje kreditne kartice ili bankovnog računa te tako značajno smanjuje rizik od zloupotrebe tih informacija. Uživajte u sigurnom internetskom shoppingu sa svojom Diners Club karticom!