Otvorite tekući račun dok kažete ptiii-čii-caa!

Da je odlazak u poslovnicu banke svima mrzak, odavno je poznata stvar. Stoga je banka omogućila otvaranje tekućeg računa online i slaganje idealne kombinacije proizvoda banke. Svi koji tekući račun otvore online do 30. lipnja 12 mjeseci oslobođeni su plaćanja mjesečnih naknada za vođenje računa i za usluge e-bankarstva te troška izdavanja kartice i PIN-a.

ptičica

 

 

Proces otvaranja računa krajnje je pojednostavljen. Dovoljno je „poklikati“ željene račune u banci – tekući, žiro ili devizni – te odabrati željene proizvode poput netBankinga, mBankinga ili Erste Walleta. Nakon toga slijedi ispunjavanje podataka korisnika računa. Kako bi se uneseni podaci mogli verificirati, nakon unosa pristupnice korisnike kontaktiraju djelatnici banke, s kojima se dogovaraju oko preuzimanja kartice u poslovnici banke po  izboru.

Treba reći kako otvaranje tekućeg računa u Erste banci donosi i brojne pogodnosti. Naime, klijent postaje korisnik Erste Maestro beskontaktne kartice, koja mu omogućuje beskontaktno plaćanje na označenim prodajnim mjestima, sigurnu e-kupnju uz korištenje MasterCard® Secure Codea, plaćanje na svim prodajnim mjestima u svijetu označenima znakom Maestra i druge pogodnosti.

Korisnicima Erste tekućeg računa banka omogućuje i ugovaranje Maestro Plus usluge kojom mogu podizati gotovinu na bankomatu uz otplatu na 3,6,9 ili 12 mjesečnih rata, bez kamata, uz jednokratnu naknadu koja se kreće između 1,5 i 5,0%. Mogu je koristiti i za obročnu kupnju od dvije do 12 rata na prodajnim mjestima. Usluga je i više nego praktična za podmirivanje troškova uoči ili tijekom godišnjih odmora, ali i za podmirivanje drugih troškova tijekom cijele godine.