Otvorena poslovnica Erste banke u Krapini

 

?????????????

 

Nedavno je otvorena nova poslovnica Erste banke u Krapini, na adresi Ivana Rendića 23. Posrijedi je druga poslovna jedinica Erste banke u Krapinsko-zagorskoj županiji te 132. u Hrvatskoj. Filijala zapošljava šest djelatnika, a klijentima će omogućiti sve vrste financijskih usluga za građane, od otvaranja tekućeg računa do štednje, kredita, kreditnih kartica, financijskog savjetovanja te široku paletu proizvoda Erste grupe i usluge platnog prometa za pravne osobe.

Na svečanom otvorenju uručene su donacije Udruzi osoba s intelektualnim teškoćama Krapina, Dječjem vrtiću Gustav Krklec te Gradskom puhačkom orkestru Krapina, u ukupnom iznosu od 30.000 kuna.

Poslovnica je ukupne površine 165 četvornih metara, a jedno od ukupno tri blagajnička mjesta posebno je prilagođeno za poslovanje s osobama s invaliditetom. Na tom su radnom mjestu instalirani posebni dodaci kako bi taj segment klijenata mogao sve svoje poslove obaviti na jednostavan i pristupačan način.

Povodom otvaranja svim novim klijentima u filijali Krapina odobravaju se posebne pogodnosti:

  • otvaranje tekućeg računa bez naknade za izradu kartice računa i PIN-a te bez naknade za usluge e-bankarstva tijekom prvih šest mjeseci korištenja
  • 50% manja naknadu za obradu kredita
  • 15% viša kamatnu stopu za ugovaranje štednje do 25.000 eura

 

Radno vrijeme novootvorene filijale Erste banke u Krapini je radnim danom od 8 do 18 sati, a subotom od 8 do 12 sati. U sklopu filijale klijentima je na raspolaganju i bankomat, dostupan 0-24 sata. Dnevno-noćni trezor nalazi se na lokaciji Frana Galovića 9.