Neprocjenjiva iskustva u očima promatrača

Nismo svi rođeni s ambicijom ni talentom za svjetla velikih pozornica. Ali na najviše police svojih sjećanja slažemo koncerte na kojima smo, slijepljene kose i podignutih ruku, negdje zametnuli glas. Utakmica nakon kojih nas je boljela duša ili nosila euforija kao da smo i sami bili na terenu. Filmova kod kojih smo u mraku kina krišom brisali suze ili morali primiti za ruku onu važnu osobu do.

Vaša kartica prati vas u svakodnevnim trenucima, ali želi vam omogućiti i one jednokratne, neponovljive, izvanserijske. Zato je Erste banka organizirala nagradnu igru s izvanserijskim glavnim nagradama – paket aranžmanom za dvije osobe za skijaški spektakl u Kitzbühelu za jednog sretnog korisnika/korisnicu poslovne debitne kartice Mastercard® Business Debit, kao i za jednog sretnog korisnika ili korisnicu privatne debitne kartice Debit Gold Mastercard ili Maestro® Gold.

U spektakularnom krajoliku austrijskih alpi osvajači glavnih nagrada izbliza će moći uživati u vrtoglavim brzinama i nevjerojatnoj vještini vrhunskih svjetskih skijaša, a i sami se okušati na okolnim padinama.

Šestodnevna zimska pustolovina (17. – 22. siječnja 2018.)  uključuje:

  • 5 noćenja s doručkom u hotelu
  • 5 večera u premium restoranima
  • ulaznice za utrke veleslaloma, spusta i slaloma (ekskluzivni pristup Mastercardovoj tribini)
  • Priceless iznenađenje
  • organizirane aktivnosti
  • INA darovnu karticu u vrijednosti od 1000 kuna
  • HERVIS darovnu karticu u vrijednosti od 5000 kuna za potpunu spremnost za snijeg popularnog tirolskog skijališta

Pripremite rukavice i tople čarape, ulaštite svoju karticu Erste Mastercard Business Debit, Debit Gold Mastercard ili Maestro Gold i do 17. prosinca 2017. sudjelujte u nagradnoj igri izvršenjem barem jedne transakcije na prodajnom mjestu u minimalnom iznosu od 200 kuna i prijavom preko www.erstebank.hr.

Ispostavi li se da ćete utrke ipak gledati preko malih ekrana, nema zime!  150 manje sretnih sudionika očekuju utješne nagrade – darovne kartice u vrijednosti od 1500 kuna (3x 500 kn INA, Müller i Kaufland)  – za svakodnevne sretne kupnje.

Više informacija i pravila nagradne igre pronađite ovdje.