Nekad je dovoljno znati da se može

U prosinac uložimo sav trud, dobro raspoloženje i promišljene darove tako da nam u siječnju svega toga zna nedostajati. A baš tada, u najhladnijem i najduljem mjesecu u godini, u kojem nam najviše treba da se nečime razveselimo, kreću skijanja, sezonska sniženja i povoljnije aviokarte.

Objektivno gledano, možda ne trebamo još jedan par cipela, nikad nismo naučili skijati, a od pomisli na to da se vinemo među oblake oblije nas hladan znoj. Ali nekad je dovoljno znati da to možemo ostvariti. Ako baš želimo. Ako se spontano odlučimo. Ako shvatimo da se treba nagraditi za provedbu novogodišnjih odluka, makar smo samo jedanput bili u teretani.

Zato klijentima s Erste tekućim računom na raspolaganju u svakom trenutku stoji usluga Maestro® Plus, koju mogu ugovoriti u najbližoj poslovnici. Ova jedinstvena usluga omogućuje podizanje gotovine na Erste bankomatima uz jednokratnu naknadu i povrat na rate, s jednomjesečnom odgodom plaćanja prve rate, kao i kupnju na 2-12 rata i/ili uz odgodu plaćanja na ugovorenim prodajnim mjestima bez naknade i kamate. Stanje i otplatu podignutog iznosa možete pratiti na NetBankingu.

Koju god si želju ili plan odlučite ispuniti – ili ne – ovoga siječnja, dovoljno nam je da znate kako se može. Više informacija o usluzi, kao i kalkulator jednokratne naknade koja se skida s računa prilikom podizanja iznosa / plaćanja proizvoda na prodajnom mjestu, pronađite na www.erstebank.hr.