Nagradna igra za poslovne korisnike mBankinga!

Imate li svoj obrt ili tvrtku? U svakom trenutku želite imati kontrolu nad svojim plaćanjima i mogućnost obavljanja transakcija, ali vam računala nisu uvijek dostupna? Do 4. 5. 2016. ugovorite mBanking za poslovne korisnike, bankarenjem u hodu napravite najmanje deset platnih naloga i osvojite iPhone 6s  ili poklon-bonove u vrijednosti od 1.500 kn.

Podsjetimo, mBanking usluga za poslovne korisnike dostupna je korisnicima iPhone ili Android mobilnih uređaja, a omogućuje im potpisivanje pripremljenih naloga i datoteka, uz nižu cijenu naknade od naknade za plaćanje u poslovnici, u svakom trenutku uvid u stanje, uplate i isplate po transakcijskom računu, korištenje mTokena kao načina prijave na mBanking ili NetBanking.

Usluga mPbanking nudi i dodatne funkcionalnosti, kao što su parcijalni sken i učitavanje fakture, a koje su razvijene s ciljem  da se klijentima pojednostavi podmirivanje faktura primljenih e-mailom, odnosno nestandardiziranih ponuda za plaćanje. Tako funkcionalnost parcijalnog skena omogućuje učitavanje pojedinih dijelova fakture, poput modela i poziva na broj, odnosno IBAN-a. Za korištenje funkcionalnosti dovoljno je odabrati opciju „Parcijalni sken“, nakon čega se na mobilnom uređaju uključuje kamera, unutar koje se ispisuje naziv onog polja s uplatnice kojeg je potrebno skenirati. Aplikacija omogućuje i učitavanje faktura dobivenih e-mailom u mBanking, kako bi se od njih automatski kreirao nalog za plaćanje bez potrebe za ručnim prepisivanjem podataka s fakture.

Više o pogodnostima usluge saznajte ovdje.