Nagradna igra za poslovne korisnike mBankinga!

Imate li svoj obrt ili tvrtku? Želite li u svakom trenutku imati kontrolu nad svojim plaćanjima i mogućnost obavljanja transakcija, ali vam računala nisu uvijek dostupna? Do 18. svibnja 2016. ugovorite mBanking za poslovne korisnike, bankarenjem u hodu napravite najmanje deset platnih naloga i osvojite iPhone 6s  ili poklon-bonove u vrijednosti od 1.500 kn.

Podsjetimo, mBanking usluga za poslovne korisnike dostupna je korisnicima iPhone ili Android mobilnih uređaja, a omogućuje im potpisivanje pripremljenih naloga i datoteka, uvid u stanje računa u svakom trenutku te uplate i isplate po transakcijskom računu uz niže naknade nego u poslovnici.

Za jednostavniju prijavu na mBanking možete koristiti i mToken – dodatno sredstvo autentifikacije za sve digitalne usluge čije je korištenje  besplatno, a nalazi se unutar mBanking aplikacije.

mBanking Nudi i dodatne funkcionalnosti, kao što su parcijalni sken i učitavanje fakture, a razvijene su kako bi se klijentima pojednostavilo plaćanje faktura primljenih e-mailom, odnosno nestandardiziranih računa za plaćanje. Tako funkcionalnost parcijalnog skena omogućuje učitavanje pojedinih dijelova fakture poput modela, poziva na broj i IBAN-a. Za korištenje funkcionalnosti dovoljno je odabrati opciju „Parcijalni sken“, nakon čega se na mobilnom uređaju uključuje kamera te se na ekranu ispisuje naziv polja s uplatnice koje je potrebno skenirati. Aplikacija omogućuje i učitavanje faktura dobivenih e-mailom u mBanking kako bi se automatski kreirao nalog za plaćanje bez potrebe za ručnim prepisivanjem podataka s fakture.

Više o pogodnostima usluge saznajte ovdje.