Moćne online usluge za poduzetnike ili kako su nastali Vitezovi četvrtastog mobitela

Nepokolebljivi pod stijegom vrhunske ideje, neustrašivi pred gladnom papirologijom i dugosatnim čekanjima, smioni u stvaranju vlastitog puta kroz prašume birokracije, pravne gudure i konkurentske izazove, poduzetnici su pravi vitezovi suvremenoga doba.

IMG_9748

Na poprištu jedne takve bitke zatječemo junaka naše nove reklame. Jakov Vilović, i sam poduzetnik i kreativni direktor agencije Utorak, viteški je preuzeo glavnu ulogu i suočio se s nesmiljenim naletima zbijenih redova administracije i birokracije. I već kad se činilo da će, nadljudskim naporima unatoč, naš junak posustati pred razularenom gomilom i težinom zadatka, stigao mu je podsjetnik da se katkad treba pouzdati u prijateljsku podršku. I da ona katkad dolazi u neočekivanom obliku. Naši prokušani protagonisti Milo i Andrija u pravi su čas pritekli vitezu u pomoć i aplikacijom mBanking skrojenom prema potrebama poduzetnika rastjerali smetnje i prepreke na njegovu putu do ostvarenja poduzetničkih zamisli. Aplikacija mBanking skraćuje vrijeme za obavljanje poslovanja i produljuje život umanjivanjem stresa jer se jednostavni i rutinski svakodnevni poslovi mogu obavljati s bilo kojeg mjesta i u bilo koje vrijeme u gotovo sekundnom taktu. Skeniranje cijelih ili dijela uplatnica te učitavanje faktura, trenutni pregled stanja i prometa po računima, kao i potpisivanje pojedinačnih naloga znatno olakšava poduzetničku svakodnevicu, a i oslobađa toliko potrebno vrijeme za ono što je zaista bitno – razvoj vlastitog poslovanja.

Otvaranje transakcijskog računa i dodatna financijska sredstva mogu se zatražiti i online od 0 do 24 sata kako bi se broj potrebnih odlazaka u poslovnicu sveo na minimum. Poduzetnički radni dan nikad ne završava pa je važno da ih prati i poslovna banka koja nikad ne spava!

IMG_0214

Za predstavljanje moćnog oružja za poduzetnike bila je i ovoga puta zadužena prokušana ekipa u sastavu: agencija Utorak i Jakov Vilović, vitez iza kreativne ideje i junak ispred kamere, agencija Grey Zagreb i produkcijska agencija Val. Režiju ovog vizualnog bankarskog spektakla (priznajte, nikad niste pomislili da ćete te dvije riječi vidjeti skupa!) potpisuje Dalibor Matanić.

Naravno, i u ovoj su prilici posebnu čar Erste reklami podarili Milo Hrnić as himself i Dario Polančec u liku Andrije, a posebna zahvala ide energičnim i autentičnim članovima…, koji su uz zvuke ‘Never Surrender’ Stana Busha neumorno odigrali administrativno-birokratske poduzetničke izazove po maksimirskoj livadi.

Dobro je znati!

13495483_10154955798002519_7022456333388513119_o

Osim što moćne usluge e-bankarstva poduzetnicima omogućuju brže, lakše i učinkovitije poslovanje, svi korisnici kartice Erste MasterCard Business Debit do 20. kolovoza svakom transakcijom iznad 200 kuna na prodajnom mjestu sudjeluju u nagradnoj igri za 10x 15.000 kuna na potrošačkoj kartici i 100 poklon-bonova INA-e u iznosu od 1000 kuna! I vitezi ponekad moraju otpočinuti! Ove nagrade mogu biti od koristi pri planiranju idućeg odmora. Osim toga, uz Erste online rješenja velik dio poslovanja ionako se može obavljati s bilo kojeg mjesta.