Milo Hrnić voli ići u banku, ali nema vremena…

Sigurno ste uočili simpatičnog Andriju, koji voli ići u banku. U novoj reklami Erste banke upoznaje, poznatog pjevača Milu Hrnića, koji također voli odlaziti u banku, ali zbog svih svojih obaveza, hobija i zanimacija jednostavno ne stiže. Ipak, ništa ga ne sprječava da rado koristi usluge banke „na daljinu“, ovaj put na Erste bankomatu.

ERSTE Milo

Tako gospodin Hrnić u reklami jaše, i to ni manje ni više nego jednoroga, snima reklamu sjedeći na kugli za rušenje, bavi se japanskom tehnikom mačevanja, sudjeluje na probi banda. Kako ga sve ovo sprečava da ode u banku, koristi Erste bankomat u radnoj sobi, na kojem koristi pogodnosti Erste Maestro® Plus usluge, koja mu omogućuje da posudi novac te ga vrati na rate. Uz Milu Hrnića, i u ovoj reklami sudjeluje Dario Polančec kao Andrija, dok je sve snimljeno pod vodstvom redatelja Đorđa Jovanovića.

kugla

Pauzu snimanja iskoristili smo za par pitanja Mili Hrniću, koji je u više od trideset godina uspješne karijere snimio 20 albuma s više od 200 pjesama. Ovog rođenog Dubrovčanina, njegov je grad, uz Terezu Kesovija, proglasio pjevačem stoljeća.

Na kojem projektu upravo radite?

Radim na novom spotu, koji bi trebao biti gotov početkom rujna, za pjesmu po kojoj će se nazvati cijeli CD s desetak novih pjesama. Naziv je, do izdavanja pjesme i spota, tajna.

Do sada ste otpjevali 200 pjesama, možete li izdvojiti neku kao Vama posebno dragu?

Teško je odvojiti samo jednu pjesmu jer sam svaku proživljavao kao profesionalac i s njima živio sve ove godine. Uz svoje vjerne fanove, koji me nisu napustili ni kad sam bio prisiljen povući se s estrade, iznova se vraćam i trajat ću sve dok budem imao snage, zdravlja i sreće s njima podijeliti ljubav prema mojim pjesmama. Evo nekoliko pjesama: „Budi noćas mirno more“, „Moja Ane broji dane“, „Požurite konji bijeli“, „Vilo moja“, „Nostalgija“, „Dalmacijo, ljubav si vječna“, „Dobra večer, prijatelji“, „Vrati se“…

S obzirom da ste iz Dubrovnika, kako Vam je bilo kad Vas je Vaš rodni grad proglasio, uz gđu Kesovija, dubrovačkim pjevačem stoljeća?

To je velika čast i sreća i zahvaljujem svima koji su dali svoj glas i sud o tome. Držim da je moja draga prijateljica Tereza to zaslužila svojim dugim mukotrpnim radom i talentom, a tako isto sam se i ja trudio predstavljati naš Dubrovnik na najčasniji način u ovom našem estradno-umjetničkom životu.

U kojem gradu najradije nastupate?

Dubrovnik je kolijevka mog glazbenog puta, a Split je životna akademija iskustva i sreća je biti sudionikom veličanstvenog festivala pred splitskom publikom, kojeg sam često nazivao hrvatskim San Remom. Tamo gdje je moja publika, tamo su i svi moji gradovi, otoci i sela, kojima ću se uvijek vjerno vraćati i s njima biti sretan na svojim koncertima.

punkKako ste se snašli na snimanju za Erste banku? Imate li neku anegdotu sa snimanja, koju biste mogli podijeliti s nama?

Zahvaljujem svima koji su mi ukazali povjerenje. Tip sam koji ne voli poraze pa kad sam već pristao odraditi taj posao, rekao sam – Milo, daj najbolji dio sebe, budi uvjerljiv pa što Bog da. Kugla je bila najveći izazov. Dariju, kojeg su svi na snimanju uporno zvali Andrija, rekao sam: „Dario, ja ću te zvati pravim imenom da ga ne zaboraviš“, ali sam i ja prekršio obećanje na kraju spota! ANDRIJA MOJ…

U spotu glumite, među ostalim, i jahača. Jašete li u svoje slobodno vrijeme?

Ne, nikada prije nisam imao priliku jahati na konju, na snimanju je bilo prvi put. Prije nego sam došao u Zagreb na snimanje, znao sam sadržaj priče i uvjerio sam samog sebe da ću sve odraditi kao da sam stvarno sve to u životu prošao. Bio sam pun pozitivne energije, kao i cijela ekipa koja je to snimala i svaka im čast.

Upravo je u tijeku i nagradna igra za Erste Maestro Plus uslugu, koja će trajati od 16. lipnja do 23. kolovoza 2015. Uz glavne nagrade, u iznosima 30.000, 20.000 i 10.000 kuna, banka svakodnevno nagrađuje korisnike usluge poklon bonovima. Klijenti koji tekući račun otvore online na www.bankarenje.hr, bit će oslobođeni plaćanja naknade za sve usluge e-bankarstva tijekom prvih šest mjeseci.