mBanking ili priča o tome kako nove tehnologije čine život lakšim

mbankingUkoliko posjedujete smartphone uređaj, a još niste preuzeli našu mBanking aplikaciju krajnje je vrijeme da to učinite. Zašto? Za vaš iPhone ili Android mobilni uređaj pripremili smo samo najbolje od najboljeg – ne pretjerujemo,  na natječaju VIDI Web Top 100, među tisućama prijavljenih projekata, aplikacija mBanking proglašena je za najbolju u kategoriji „mobilni web i aplikacije“ za 2012. godinu.

Usluga mobilnog bankarstva omogućuje vam, neovisno o mobilnom operateru, jednostavno praćenje i upravljanje sredstvima po svim računima otvorenim u Erste banci što znači da zaista u svakom trenutku, gdje god se nalazili, možete provjeriti stanje vašeg računa, otvoriti trajni nalog, uplatiti sredstva na štedni račun, platiti račun… Ovo posljednje dodatno smo pojednostavili inovativnom opcijom „Slikaj i plati“ – samo fotografirajte uplatnicu i vaš telefon platni nalog će popuniti umjesto vas!

Pridružite se zadovoljnim korisnicima mBankinga – u prvih godinu dana otkako je aplikacija ponuđena njih više od 9.100 obavilo je više od 76.600 transakcija ukupne vrijednosti preko 64,9 milijuna kuna.

erste-mbanking