Leni i mama Jasna u Londonu su zaplesale kao Jagger!

Ovogodišnja Erste Maestro rock’n’roll zvijezda nema puno rokerskog staža, ali nadoknađuje entuzijazmom. Osmogodišnja Leni, naime, najveća je obožavateljica skupine Maroon 5. Za Leni i mamu Jasnu nije stoga moglo biti uzbudljivijeg i zabavnijeg vikenda od onoga koji su osvojile u sklopu Erste Maestro nagradne igre – koncert skupine Maroon 5 u Londonu! Erste zvjezdani vikend obično osim vrhunskog smještaja, privatnog razgledavanja grada i večere u top restoranu uključuje i ludi provod u jednoj od europskih metropola, no zbog nježne dobi naše dobitnice vikend smo prilagodili njezinim željama i potrebama. Ples do sitnih sati u noćnom klubu zamijenio je posjet setu na kojem su se snimali filmovi o Harryju Potteru.

London3

S mamom Jasnom porazgovarali smo o dojmovima s vikenda.

Kako vam se svidio boravak u Londonu? Što vas se najviše dojmilo?

London je fantastičan i teško je nešto posebno izdvojiti, no posjetile smo Natural History Museum i to je bilo izvanredno iskustvo, koje bih svakome toplo preporučila. Sigurno će oduševiti i velike i male.

Čujemo da je Leni velika obožavateljica skupine Maroon 5. Kakav je dojam bio vidjeti ih uživo? Je li koncert opravdao očekivanja?

Koncert je bio iznad očekivanja, a organizacija izvrsna. Osobito nas je veselila vožnja limuzinom do koncerta, to je zaista nešto što nemate priliku svaki dan iskusiti.

London4Kako kuha Jamie Oliver? Kako je prošlo druženje s Harryjem Potterom?

Hrana u restoranu „Fifteen“ Jamieja Olivera, koji smo posjetili u sklopu vikenda, božanstvena je, a usluga vrhunska. Što se tiče Harry Pottera, meni je bilo zanimljivo vidjeti kako se snimaju takvi filmovi, a Leni je, naravno, bila oduševljena uživo vidjeti svijet koji poznaje iz knjiga i filmova.

Koji bi bio Lenin prijedlog idućeg koncerta i idućeg odredišta našeg rock’n’roll vikenda?

Jessie J J.

Za kraj, ocjena ukupnog dojma?

Što se organizacije cijelog putovanja tiče, moram reći da je sve bilo izvanredno, Erste partneri iz Universal Musica bili su izuzetno susretljivi i na raspolaganju za sva pitanja i pomoć. Sve je bilo na najvišem nivou, a posebno zahvaljujemo gđi Željki Rudar, koja me čak me kontaktirala dok smo bile u Londonu da provjeri ide li sve po planu.

London5

Hvala najljepša, Erste. Svemu dajem ocjenu 10, i putovanje i organizacija bili su bez zamjerke. Suprug i ja inače oboje imamo tekući račun u banci, a ovo nam je prvi put u životu da smo igrali neku nagradnu igru i odmah osvojili prvu nagradu! Odsad uvijek igramo Erste nagradne igre:). Zahvaljujem od srca na svemu!