Krunoslav Velki sretni dobitnik Peugeota 208

Nagradna igra Diners Club nagrađuje dobila je i svoje glavne dobitnike. Krunoslav Velki dobitnik je glavne nagrade, osobnog automobila Peugeota 208, Active 1,2, Pure Tech 82, dok je Viktorija Suhina dobitnica putovanja za dvije osobe u New York, u organizaciji DC Travela.

???????????????????????????????

Krunoslav Velki član je Diners Cluba već duže od dvadeset godina i redovito koristi karticu. Kaže da nikad nije na nagradnim igrama ništa osvojio, a sad je, pred sam odlazak u zasluženu mirovinu, u nagradnoj igri osvojio automobil. Priznaje kako je do sada vjerovao kako su sve nagradne igre namještene, te da doista nije mogao vjerovati kad su ga nazvali iz banke kako bi mu prenijeli vedru vijest. S obzirom na to da je automobil narančaste boje, njegove kćeri i supruga ga već nagovaraju da auto prepusti njima.

Podsjetimo, za sudjelovanje u nagradnoj igri bilo je dovoljno do 15. Prosinca obaviti barem jednu kupnju Diners Club karticom u zemlji i ili inozemstvu, a uz glavne nagrade, korisnici kartica su svaki tjedan mogli osvojiti jednu od 50 Spar poklon kartica u iznosu od 500 kn.