Još jednostavnije do dodatnih pogodnosti banke za poslovne korisnike

Od sada poslovni korisnici transakcijskih računa online zahtjevom mogu ugovoriti i dodatne usluge banke. Cilj ove web aplikacije je pružanje brže i kvalitetnije informacije o potrebnoj dokumentaciji za otvaranje transakcijskog računa kako bi se cijeli proces ubrzao na zadovoljstvo svih.

Među novim funkcionalnostima tu je razrada vlasničke strukture do krajnjeg vlasnika fizičke osobe, a kod neprofitnih organizacije uklonjena je Izjava o stvarnom vlasniku. Kod usluga e-bankarstva i kartice Mastercard Business Debit omogućen je unos većeg broja korisnika, dodane su cijene naknada za usluge e-bankarstva te je proširen padajući izbornik za Dnevno-noćni trezor i lokacije Erste Boxa.

Ako je osnivač/član uprave/direktor/prokurist/potpisnik nerezident, od sada je moguće dodati veći broj osoba, a ako se u aplikaciji označi da je osnivač/član uprave/direktor/prokurist/potpisnik nerezident, dodana je Izjava o političkoj izloženosti te je omogućen unos broja putovnice za nerezidente.

Kako bi cijeli proces bio što lakši, aplikacija daje pojašnjenja pri unosu adrese sjedišta, izvoda ili skupnog potpisivanja te označava crvenom bojom sva neispunjena ili pogrešno ispunjena polja. Dodatno, korisnik aplikacije e-mailom zaprima poveznicu kojom u svakom trenutku može ponovno ući u obrasce i prema potrebi mijenjati podatke.

Neovisno o procesu otvaranja transakcijskog računa, klijentima je omogućeno samostalno ugovaranje dodatnih usluga (usluge e-bankarstva, kartica Mastercard Business Debit, Erste FonStart, Dnevno-noćni trezor, Erste Box).