Jeste li znali?

Erste banka i 2iFilm pozivaju sve učenike i njihove profesore da sa svojim razredom snime obradu naslovne pjesme iz novog nastavka filma o Koku, „Ljubav ili smrt“. Najbolje će nagraditi Medo Štedo štednjom u vrijednosti od 200 kuna za svakog učenika pobjedničkog razreda, po jednom kino ulaznicom za svakog učenika tri odabrana razreda te Erste poklon paketom.Kokovizija A1 tisakNatječaj je otvoren od 1. do 31. listopada 2014.Što je potrebno napraviti?

Poslušati soundtrack iz filma ‘Ljubav ili smrt’ te prijaviti se i poslati trominutnu video snimku svog razreda. Erste banka učenike najoriginalnije i najotkačenije snimke nagrađuje s 200 kuna na Medo Štedo računu. Tri najbolja razreda prisustvovat će posebnoj svečanoj premijeri filma, uz druženje s glavnim glumcima. Na premijeri ih očekuju super pokloni te veseli after party.

Najbolju videosnimku odabrat će žiri sastavljen od glavnih glumaca iz filma, koji će svaki uradak ocjenjivati s bodovima od 1 do 3, pri čemu je snimka s najviše bodova ujedno i pobjednička. Imena nagrađenih bit će objavljena 4. studenog 2014. na www.24sata.hr

Sve detalje natječaja saznajte na www.24sata.hr/kokovizija