Jeste li znali…

… da Erste banci možete predložiti prodajno mjesto na kojem želite u budućnosti plaćati svojim mobilnim uređajem? Dovoljno je da na web stranici  www.wallet.hr unesete osnovne podatke poput naziva i adrese prodajnog mjesta, a Erste će zatim inicirati kontakt. Aplikacija Erste Wallet omogućuje i pretraživanje vama najbližih prodajnih mjesta unutar aplikacije, ali i na webu.

 …da korištenjem Erste NetBankinga svoja sredstva možete ulagati odabirom jednog od četiri fonda Erste banke? Osim u dva novčana fonda, Erste Money i Erste Euro-Money, sredstva možete uložiti i u dionički Erste Adriatic Equity fond odnosno obveznički Erste Adriatic Bond. Minimalni je iznos ulaganja 400 kuna, pri čemu je moguće ugovoriti investicijski plan putem trajnog naloga na najmanji rok od 12 mjeseci s minimalnim ulaganjem od 100 kuna te redovnu kupnju trajnim nalogom s minimalnim ulaganjem od 400 kuna.

… da će Hrvatski telekom u suradnji s Erste Card Clubom u razdoblju od 1. do 30. rujna 2014. za dodatnih 5 posto vrijednosti  uvećati vrijednost svakog pre-paid bona ovog operatera kupljenog preko ECC On-line usluga, Erste NetBankinga i mBankinga te bankomata Erste banke?