Jeste li znali…

… da internetske stranice Erste Card Cluba imaju responzivni web dizajn? To znači da se automatski prilagođavaju rezoluciji i veličini zaslona vašeg uređaja, bez obzira na to je li posrijedi stolno računalo, tablet, mobitel… Ovo vam omogućuje još bolje korisničko iskustvo pretraživanja, neovisno o tome pretražujete li prodajna mjesta na www.dinersposebnozavas.hr, na kojima možete ostvariti povoljne kupnje s popustom, ostale pogodnosti korištenja Diners kartica na www.diners.hr ili želite saznati što vam donose Visa i MasterCard na www.erstecardclub.hr.

… da se uslugom Maestro Plus kupnje na rate svojom Erste Maestro® karticom od sada možete koristiti i na prodajnom mjestu IKEA, gdje možete iskoristiti pogodnost kupnje 2-5 rata? O usluzi Maestro Plus više saznajte ovdje.

…da za 1/3 cijene možete voziti novi BMW serije 3 po sistemu ključ u ruke i to bez kamata! Erste Leasing, u suradnji s dobavljačem Tomić & Co., nudi akcijske uvjete i različite modele leasinga skrojene prema Vašoj želji i mogućnostima? Za detaljnije informacije obratite se s povjerenjem u Erste Leasing.