Erste Redomat

somoborac

U iznimno jakoj ovogodišnjoj konkurenciji, aplikacija Erste banke Redomat je na nedavno održanom Weekend media festivalu u Rovinju, proglašena najboljom u društveno mrežnim i mobilnim kategorijama te joj je dodijeljena nagrada SoMo Borac.

Koliko je nagrada važna, govori i činjenica da je ove godine zabilježen rekordan broj prijava, njih čak 135, od čega se 17 odnosilo na kategoriju Aplikacija s velikim A, a što je ukupno 35 prijava više u odnosu na prošlu godinu. Radove je ocjenjivao žiri od 18 digitalnih stručnjaka iz cijele regije.

Mobilna aplikacija Redomat korisnicima iPhone i Android uređaja omogućuje uzimanje rednog broja u željenoj poslovnici, obavijest o mjestu u redu kao i ugovaranje sastanka s bankovnim savjetnikom. Pokretanjem aplikacije korisnika dočekuje prikaz svih poslovnica u njegovoj blizini na karti. Svaka poslovnica uz sebe nosi i oznaku zauzetosti, odnosno prosječno vrijeme čekanja u posljednjih 30 minuta. Nakon odabira poslovnice, korisnik dobiva informaciju koliko je ljudi trenutačno u redu, a nakon što preuzme broj, postoji mogućnost obavještavanja kada je korisnik treći, šesti ili deveti u redu.

Aplikacije je moguće preuzeti izravno s Google Playa ili AppStorea, otvaranjem http://bankarenje.hr/redomat na mobilnom uređaju ili skeniranjem QR koda na promotivnim materijalima Erste banke. Sama aplikacija rezultat je suradnje Erste banke s tvrtkom Infinum te posebnom jedinicom Erste Groupa –Bee.One, zaduženom za kreiranje inovativnih rješenja te njihove implementacije.

Otkako je prije šest mjeseci ponuđena na tržištu, Redomat je s Google Playa i AppStorea preuzet više od 10.000 puta. Koristeći ga korisnici su gotovo 27.000 puta rezervirali svoje mjesto u redu, pri čemu se najviše u poslovnicama u Čakovcu, Crikvenici, Bjelovaru i Ogulinu.