Erste Maestro® Plus – praktična usluga za veće novčane izdatke i izvanredne životne situacije!

Jedna od funkcionalnosti Maestro kartice tekućeg računa koju imate u novčaniku je i usluga Erste Maestro® Plus.  Uz Erste Maestro Plus kupnju možete obaviti na 2 do 12 rata, bez naknada i kamata na prodajnim mjestima širom Hrvatske, uključujući različita prodajna mjesta, od trgovina namještaja, knjižara, osiguravajućih društava do trgovina cipelama, za svakog ponešto! Ukoliko još niste korisnik usluge, pravo je vrijeme za njezino aktiviranje, jer u razdoblju od 15. lipnja do 23. kolovoza traje nagradna igra Erste banke „Erste Maestro® Plus ljetna avantura“.

punk_sticker_nagradna igraZašto aktivirati i koristiti Erste Maestro Plus uslugu?

Ona je vaš saveznik ukoliko vam je potrebna gotovina ili samo želite uživati u svakodnevnom shoppingu. Primjerice, možete je koristiti na mnogobrojnim prodajnim mjestima za kupnju odjeće i obuće, opremanje i preuređenje doma, za plaćanje raznih usluga itd.

Praktično je rješenje i ukoliko vam brzo potrebna gotovina. Naime, ukoliko imate aktiviranu uslugu, odjednom podignuti iznos podignut moći otplaćivati u ratama i to uz odgodu od mjesec dana! Pritom broj rata otplate određujete sami: 3, 6, 9 ili 12. Odlična stvar za  sve životne situacije!

Kako koristiti uslugu? 

Erste Maestro Plus dodatna je usluga Erste tekućeg računa koja omogućava podizanje gotovine na Erste bankomatima uz otplatu na rate, kao i obročnu kupovinu na ugovorenim prodajnim mjestima. Dostupna je svim korisnicima Erste tekućeg računa s redovitim mjesečnim primanjima.

Uslugu je potrebno ugovoriti u nekoj od poslovnica banke, prilikom čega se korisniku odobrava iznos limita do kojeg može koristiti Erste Maestro Plus uslugu. Limit se određuje za svakog klijenta zasebno, a ukupno s odobrenim prekoračenjem po tekućem računu može iznositi i do 50.000,00 kn. Korisnik uslugu može koristiti do odobrenog limita, pri čemu se limit oslobađa uplatom svake rate ili prijevremenom otplatom duga u cijelosti, a što korisniku omogućuje daljnje korištenje usluge. Da bi uvijek znali kako stvari stoje s vašim otplatnim planom vezano uz uslugu Erste Maestro Plus detalje možete pratiti na Erste NetBankingu. Usluga je dostupna je i punoljetnim korisnicima Erste Club paketa, ukoliko imaju otvoren tekući i žiro račun u Erste banci, te minimalno 300 kuna mjesečnih uplata u posljednja tri mjeseca.

Više o usluzi Maestro Plus, uvjetima korištenja, kao i primjere transakcija na bankomatima ili na prodajnim mjestima potražite na slijedećem linku.