Erste banka proširila ponudu turističkih kredita

Tur kred

Turistička sezona  približava se kraju, a Vi već razmišljate o poboljšanju svoje ponude za sljedeću? Od sada možete zatražiti turistički kredit s kraćim rokom otplate već od 3 mjeseca, a ostvarujete li prihode iznajmljivanjem, možete zatražiti i ostale vrste kredita iz ponude Erste banke.

Planirate svoje goste iduće sezone dočekati s proširenim kapacitetima, novouređenim prostorima ili s dodatnim sadržajima, poput bazena, to možete s turističkim kreditima iz ponude banke. Novost je da od sada možete zatražiti kratkoročne pozajmice za pripremu sezone, koje možete vraćati nakon proteka sezone. Riječ je o kreditima s rokom otplate od 3 do 24 mjeseca, uz mogućnost odabira fiksne kamatne stope u visini od 7,6%. Na ove kredite se ne naplaćuje naknada za obradu kredita, a zatražite li iznos do 10.000 eura, nije vam potreban jamac, garantni polog te polica životnog osiguranja. Banka omogućuje da 40% kredita koristite nenamjenski, bez dokumentiranja namjene. Dodatna je pogodnost i fleksibilan način otplate a odnosi se na mjesečnu, kvartalnu ili jednokratnu otplatu. Primjerice, to znači da možete uzeti kredit s rokom otplate do 12 mjeseci i vraćati ga redovnim mjesečnim uplatama ili možete odabrati jednokratnu otplatu kredita.

Ako ste se već sad odlučili uložiti više u svoju turističku ponudu te su Vam potrebni veći iznosi kredita, i dalje možete izabrati između Erste turističkih kredita bez hipoteke uz rok otplate do 7 godina i fiksnu kamatnu stopu od 6,80% ili promjenljivu od 6,16%, odnosno turističkog kredita uz hipoteku te rok otplate do 15 godina i promjenljivu kamatnu stopu od 6,16%.

Također od sada možete u Erste banci zatražiti i bilo koji drugi kredit, a koji se odobrava temeljem vaše kreditne sposobnosti. Primjerice, sada možete zatražiti i gotovinski kredit u kunama ili eurima, a više detalja o kreditima Erste banke možete naći ovdje.