Doviđenja gospodine Bond

Diners_voucher

Možda ste već zamijetili reklamu u kojoj glavni protagonist uživa u bazenu, dok istodobno njegov pomoćnik s brojnim uplakanim ljepoticama sudjeluje na njegovu lažiranu pogrebu. Ova varka mu omogućuje da odsad, u najljepšem društvu, uživa u pogodnostima zaslužene mirovine i Dinersa. Riječ je o dakako o novoj reklami za Diners koja promovira popuste na brojnim prodajnim mjestima partnera te jednostavnu i sigurnu online kupnju na više do 1000 e-prodajnih mjesta, uz mogućnost plaćanja na rate. Na Dinersovoj Facebook stranici krenuo je i nagradni natječaj na kojem pet korisnika može osvojiti Diners karticu s 300 kuna.

Kampanja je osmišljena i realizirana u suradnji banke te agencija Utorak i Grey Zagreb. Glavne protagoniste ponovno su utjelovili Marc LeRoy i Vincent Banić, koji su se i ovaj put rado odazvali i vrlo angažirano odradili svoje nove uloge. Tako se Vincent imao priliku družiti s većim brojem ljepotica u kišnim prizorima na groblju, dok je uloga Marca LeRoya bila uživati u idiličnom okruženju bazena na istočnom dijelu grada… Za fotosnimanje našli su se na bazenu, opustili uz koktele i u pravom ljetnom, ležernijem izdanju predstavljat će Diners pogodnosti u ovoj novoj kampanji…

Zanimljivo je bilo snimanje prizora na groblju, koji su prema scenariju predviđali kišu, dok je taj dan bio izrazito sunčan. Zato su se za potrebe snimanja koristili efekti mlaza vode vatrogasnog vozila. Ujedno se za potrebe snimanja filmski uplakalo petnaestak ljepotica, stiliziralo zlikovce, osmišljene su i posebne naočale za razmjenu fotografija i informacije itd.

Uživajte u novoj Dinersovoj reklami kao i svim pogodnostima Diners Cluba.