Dobitnica nagradne igre „Erste Maestro® Plus ljetna avantura“

Petrovka Dizdarević 1Kad je Petrovki Dizdarević iz Bjelovara zazvonio telefon i kad je obaviještena da je upravo ona osvojila 30.000 kuna u nagradnoj igri „Erste Maestro® Plus ljetna avantura“, ona se rasplakala od sreće. Za sudjelovanje je bilo dovoljno koristiti uslugu Maestro Plus u razdoblju od 15. lipnja do 23. kolovoza 2015. na bankomatu ili prodajnim mjestima, a našoj dobitnici je sretna bila kupnja cipela na rate.

Kako ste se osjećali kad ste saznali da ste dobitnica nagrade?

Iznenadila sam se. Nisam mogla vjerovati da je to istina. Ovo mi je bio prvi put da nešto dobijem tako da sam se rasplakala od sreće.

Koliko dugo ste klijent banke?

Oduvijek. Još otkako je bila Bjelovarska banka. Kod vas sam preko 35 godina. Zadovoljna sam, kod vas mi je sve super. Kad odem na more, mogu u banku i tamo. Stvarno sam prezadovoljna.

Za koje kupnje najčešće koristite Maestro Plus uslugu?

Uglavnom za odjeću i obuću. Nešto kupim za sebe nešto za muža. Kći i sin su već odrasli, pa oni sebi kupuju sami, ali i njima kupim. Nedavno je kći slavila rođendan pa sam joj na rate kupila rođendanski dar. Kupila sam nedavno i hladnjak, a na rate kupujem obično kad je iznos iznad 1000 kuna.

Koristite li uslugu redovitije na prodajnim mjestima ili na bankomatu?

Koristim je i na prodajnim mjestima i na bankomatu. To mi je jedina prilika da nešto kupim na rate, pa je rado koristim. Ali kad mi zatreba gotovina, dignem je na bankomatu i otplaćujem na rate bez kamata. Ne moram dizati kredit da bih došla do gotovine.

Dobitnica ste 30.000 kuna na potrošačkoj kartici. Imate li već plan na što ćete sredstva utrošiti?

Želim malo obnoviti kuću pa ću kupiti nešto novog namještaja i bijele tehnike. Planiram kupiti novi tepih i perilicu, i još jedan hladnjak, ali će taj biti za vikendicu. Ovo mi je prava prilika.

Koristite li i neke druge usluge banke?  

Osim tekućeg računa, u banci ne koristim druge usluge. Maestro Plus mi je dovoljan. Kredita nemam, a nisam ni za nove bankarske usluge. Dovoljno mi je što na ovaj način mogu sve obaviti.

Biste li Maestro Plus preporučili i drugim korisnicima?

To je jedina prilika da nešto kupite na rate. Kad vam zatreba gotovina, dignete je na bankomatu i otplaćujete na rate, a ne morate dizati kredit. Na primjer, dobro mi dođe kad svake godine moram registrirati auto!

Omogućuje li i Vama, kao i Mili Hrniću, Erste Maestro Plus usluga da imate više slobodnog vremena, da ne morate često ići u banku?

Da, jer sve rješavam na bankomatu.