DC TRAVEL

Putnička agencija DC Travel poslovnim korisnicima pruža i uslugu organizacije team buildinga. Bilo da je riječ o organizaciji druženja zaposlenika uz Cetinu ili u Termama Tuhelj uz organizaciju sportskih natjecanja ili korporativnih igara u prirodi. Tu su i odmori po posebnim cijenama za korporativne klijente u Falkensteiner Clubu Funimation Borik u Zadru, kao i tečajevi za usavršavanje engleskog jezika.

DC TRavel logo

Organizacija team buildinga

Kanjon Cetine

Netaknuta priroda i čistoća rijeke Cetine pravo su mjesto za organizaciju druženja zaposlenika uz rafting, pješačke i biciklističke ture, kanu safari ili jahanje.

Jednodnevni izlet u Terme Tuhelj

Nakon dvosatnog korištenja Adrenalinskog parka po grupama te natjecanja u sportovima ili korporativnih igara u prirodi, organizacija obuhvaća i večeru, te zabavu u dvorcu Mihanović.

Odmori po posebnoj cijeni za korporativne klijente

Hotel Falkensteiner Club Funimation Borik 4*

Puni pansion plus u dvokrevetnoj sobi po osobi 385,00 kn

Za boravke do 28.03.2015.

Smještaj uključuje i neograničeno korištenje Acquapura Thalasso & SPA Centra Borik,  unutarnjeg bazena, fitness centra, sobe za gimnastiku, finsku i tursku saunu, Kneipp terapiju, vanjski whirlpool, prostorije za opuštanje, ležaljke na bazenu i piće dobrodošlice.

Usavršavanje engleskog jezika u Londonu

St. Giles International, London

Tečajevi se organiziraju za poslovne korisnike, adolescente (16+) i profesore engleskog jezika. Škola je moderno opremljena te nudi brojne sadržaje poput Platinum centra za Executive polaznike poslovnog engleskog. Smještena je u samom središtu Londona, u neposrednoj blizini Oxford Streeta, Regent Streeta i Covent Gardena.

Ovisno o stupnju znanja, organiziraju se opći, intenzivni, Platinum te One to One tečajevi. Također se organiziraju poslovni tečajevi, polaganje IELTS, TOEFL, CAE, CPE, FCE ispita, te pripremni tečajevi za upis u akademsku godinu na sveučilišta za koja je potrebna visoka razina znanja engleskog jezika.