Besplatan upad u najbolji klub!

U lipnju, mjesecu u kojem učenici i studenti privode svoje obveze kraju i razmišljaju o savršenom odmoru, idealno je vrijeme za otvaranje žiroračuna i usputno hvatanje nagrada. Naime, svi klijenti s Erste Club Maestro karticom mogu sudjelovati u nagradnom natječaju i osvojiti H&M darovni bon od 500 kuna! Za sve one koji karticu još nemaju, tu je mogućnost ugovaranja Erste Club žiroračuna (Erste Club Paket u koji su uključene usluge e-bankarstva) uz 12 mjeseci bez naknade za vođenje računa.

Akcija traje do 15. srpnja 2018., a tijekom nagradnog natječaja svakodnevno se nagrađuje prvih troje korisnika koji svojom karticom nakon 17 sati naprave transakciju na prodajnom mjestu. Lista dobitnika bit će poznata 19. srpnja 2018., a pravila i detalje nagradnog natječaja možete pronaći ovdje.

Erste Club ponuda za mlade pruža nekoliko opcija za odabir. Svakako je tu opcija Erste Club žiroračuna, spomenuta već ranije. Osim toga, moguće je odabrati i Erste Club Žirac koji sadrži besplatan žiroračun bez uključenih usluga e-bankarstva uz Visa Electron karticu te Erste Club tekući račun koji se može ugovoriti uz Erste Club žiroračun, a koji je namijenjen za  redovna primanja novozaposlenih osoba.