Beskontaktne Visa kreditne kartice

Brojnim pogodnostima Visa kreditnih kartica, sada je nadodana i beskontaktna funkcionalnost. Kartice s payWave funkcionalnošću moguće je koristiti na svim prodajnim mjestima Vise u Hrvatskoj i svijetu, pri čemu iznose do 100 kuna nije potrebno autorizirati potpisom, nego je dovoljno karticu prisloniti na čitač beskontaktnog čipa. Kupnja je u cijelosti sigurna i nema opasnosti od višestruko naplaćenih transakcija, jer se kupnja naplaćuje samo jednom. Plaćaju li se pak iznosi iznad 100 kuna, kartica funkcionira kao i do sada – jednostavnim umetanjem čipa ili provlačenjem na POS uređaju te potpisom.

Podsjetimo, Visa je jedna od najprihvaćenijih kartica na svijetu, njome se plaća je na milijunima prodajnih mjesta i na internetu. Kartica se mže koristiti kao charge, za jednokratna plaćanja, ili kao revolving. Uz revolving opciju minimalni je iznos plaćanja svega 4%, odnosno 100 kuna (ako je minimalni iznos jednak ili manji od 100 kuna).

Visa kartice Erste Card Cluba jamče sigurnu i brzu kupnju na internetu zahvaljujući 3D standardu, mogućnost korištenja servisa za hitne namjene, olakšano potraživanje odštete u slučaju problema s letom uz Visa i AirRefund, kao i brojne pogodnosti Visa Premium.

Korisnici Visa kartica svoju potrošnju mogu pratiti koristeći ECC online uslugu, kojom mogu i plaćati svoje mjesečne račune.

Ako do sada niste koristili Visa karticu, možete je zatražiti bez upisnine i članarine za prvu godinu korištenja do 31. ožujka 2018.