mBanking – cool način bankarenja!

Pametni telefoni nezamjenjivi su u životu svake mlade osobe – promijenili su načine na koje komuniciramo, spremamo uspomene, saznajemo novosti i zabavljamo se. Zašto ne promijeniti i način na koji bankarimo?

13072713_10154789657107519_3650160124485530184_o

mBanking usluga digitalnog bankarstva brz je i jednostavan način bankarenja. mBankingom  možete bankariti s bilo kojeg mjesta u svijetu, 24 sata dnevno i uz niže naknade, samo uz pomoć vašeg Android ili iPhone pametnog telefona. Uz standardne usluge digitalnog bankarstva, kao što su pregled stanja svih računa, plaćanje računa, kupoprodaja deviza i prijenos sredstava s jednog računa na drugi,  mBanking mladima nudi i dodatne pogodnosti, posebno prilagođene ubrzanom načinu života.

Slikaj i plati opcija inovativan je način plaćanja svih vaših računa. Bez obzira na to radite li ili studirate, sigurno ne želite trošiti svoje vrijeme na prepisivanje podataka za plaćanje  s uplatnica. Opcijom Slikaj i plati svoje račune možete platiti u svega nekoliko klikova, slikanjem uplatnice ili skeniranjem bar koda s nje. Ne može jednostavnije!

Ukoliko ste prepaid korisnik bilo koje mobilne mreže, GSM bonove mBankingom možete kupovati brzo i sigurno, bilo gdje i u bilo koje doba dana.

Skoro sve svoje transakcije možete obavljati online, ali što za one svakodnevne za koje vam  je hitno potrebna gotovina? Umjesto potrage za bankomatom ili plaćanjem naknade na najbližem bankomatu banke koja nije vaša, pomoću mBanking aplikacije između više od 600 bankomata Erste banke pronađite onaj najbliži.

Za prijavu na  mBanking aktivirajte mToken i zaboravite na dugotrajne i komplicirane prijave! U mBanking se prijavljujete pomoću četveroznamenkastog mPIN-a koji sami kreirate, tako da su vaši računi zaštićeni i ako dođe do krađe ili gubljenja mobilnog uređaja. mToken ne isključuje Display karticu, a može biti i samostalno sredstvo prijave.

Za korištenje mTokena ne naplaćuje se naknada, dok naknada za mBanking iznosi 8,00 kn mjesečno, odnosno 50% tog iznosa ukoliko ste korisnik NetBankinga.

Ukoliko ugovorite Erste Club paket za 4,00 kn mjesečno dobijste  žiro račun, Maestro beskontaktnu karticu, NetBanking, mBanking, FonBanking i SMS uslugu.