101 razlog za suradnju studenata FOI-a s Erste bankom

Studenti Fakulteta organizacije i informatike (FOI) od sljedeće akademske godine svoju će obaveznu stručnu praksu moći obaviti u Erste banci, dok će „brucoši“ moći otvoriti Erste Club paket bez naknade prvih šest mjeseci, a naprave li barem dvije transakcije, banka će im na račun uplatiti 101 kunu…

Naime, riječ je o suradnji Erste banke i varaždinskog FOI-a, temeljem koje će studenti moći u banci odraditi obaveznu stručnu praksu koja je sastavni dio njihove nastave na diplomskom, odnosno stručnom studiju. Banka će im pružati i podršku u izradi diplomskih radova, omogućiti upotpunjavanje teoretskog znanja praktičnim te ih uključivati u radno okruženje.

Presice FOI

Pored toga, „brucošima“ FOI-a omogućuje se i sudjelovanje u natječaju „101 razlog za otvaranje Erste Club paketa“. Tako će im se, uz Maestro debitnu beskontaktnu karticu i žiro račun, osigurati pristup mBankingu te Erste NetBankingu bez naknade prvih šest mjeseci. Povoljnije ugovaranje računa u banci bit će dostupno za oko 700 studenata, pri čemu će banka studentima koji do 15. studenog Maestro karticom naprave barem dvije transakcije na račun uplatiti 101 kunu.